POSEBNE POGODNOSTI

*za sve naše stare, nove i buduće klijente osiguravamo posebne pogodnosti i popuste kod naših partnera

*za svadbe, krštenja, rođendane i sve druge prigode omogućujemo vam vrhunsku uslugu profesionalaca po najboljoj cijeni

*ukoliko koristite naše pakete i usluge ostvarujete popuste za :

    - fotografa

    - izradu i kupnju zlatnog nakita

    - svečanu frizuru

AKCIJE !

 

 

** pratite naše akcije i kupujte tretmane na popustu do 80 %

KONTAKT

KOZMETIČKI SALON  "Anica"

 

095/ 87 97 379

 

Varaždinska 11, Sesvete

 

-pratite nas na fejsu i instagramu

 

ANTICELULITNI TRETMANI

Tretmani poboljšavaju  prokrvljenost dijelova tijela pogođenih celulitom, otklanju edeme, odnosno pospješuju izlučivanje suvišne tekućine.

Potiču razgradnju masti u potkožnim stanicama, jačaju i povećavaju elastičnost kože, aktiviraju limfu i  izmjenu tvari te tako smanjuju celulita. Tretmani su individualni i sadrže više različitih tretmana koji se kombiniraju ovisno o potrebama i željama klijentice.

Centimetri se gube na točno određenim mjestima te se tako osigurava željena linija. Smanjeno je i zadržavanje vode i skladištenje masnoća.

Pojačanom cirkulacijom u tkiva se dovodi više kisika i stimulira se optok limfe, a samim tim izlučivanje štetnih tvari i opskrba vezivnog tkiva hranjivim tvarima što dovodi do smanjenja obujma i vidljivog smanjenja celulita.

 

 



ANTICELULITNI TRETMANI

TERAPIJA IGLICAMA  (MICRO DERMA ROLLER)

Terapija iglicama je najnoviji postupak koji omogućava dublje prodiranje preparata u kožu lica i tijela kroz mikroskopski sitne rupice koje nastaju rolanjem aparata na tretiranom mjestu.

Ovaj sistem omogućava kremama, serumima, ampulama dubok prodor u kožu te stimulira kolagen i elastin kože. Poznato je da se dosadašnjim klasičnim utrljavanjem preparata u kožu, bilo ručno ili uz pomoć aparata, postizalo svega 0,3 % prodiranja u kožu, a sa Micro Derma Rollerom postiže se prodiranje u kožu i do 75%, zavisno koji tip rollera se upotrebljava i za koji tretman. Za učinkovitost terapije neophodan je izbor pojedinih preparata za svaku pojedinu terapiju.

To je ručni alat sa valjkom na kojem se nalazi 200 micro iglica. Tijelo alata(valjak i ergonomska ručica) izrađeni su od polikarbonata Lexan ® smole, što ga čini čvrstim i dugotrajnim. Svi metalni djelovi (Iglice i osovina valjka) su izrađeni od švedskog kirurškog nehrđajućeg čelika.

Alat ima svoj jedinstveni serijskih broj kojim se utvrđuje vrijeme proizvodnje i mogućnost reklamacije na proizvod.
 Daje vrhunske rezultate u tretiranju: bora – anti age programa, ožiljaka od akni, pigmentne mrlje, strije, celulit, pospješava rast kose zbog alopecije. Nema negativnih popratnih efekata.

 

 

 

ANTICELULITNA MASAŽA

Celulit je masno tkivo koje se u usporedbi s običnom masnoćom teško uklanja. To je tvar slična želatini (sastavljena od masnoće, vode i otpadaka).

Posljedica je nezdravog načina života, nepravilne prehrane, premalo kretanja i genetike (nakupljanje masnih stanica). Činjenica je da se s celulitom bore čak i vrlo mlade djevojke, a podjednako su mu podložne žene idealne linije, one s viškom kilograma ili pak mršavice.

Masaža nogu i stražnjice odabranom mješavinom eteričnih ulja koja djeluju na smanjenje celulita. Pospješuje cirkulaciju, izmjenu tvari i učvršćuje tonus kože,te ubrzava eliminaciju toksina i nakupljenih masnih stanica na kritičnim mjestima.

Vrlo je djelotvorna i praktički obavezna uz anticelulitne tretmane.

 

 

 

LIMFNA DRENAŽA

Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema.
Manji zastoj limfe događa se svakodnevno, pri dužem stajanju zbog sile gravitacije. Veći i kompleksniji zastoji limfe događaju se nakon nekih operacijskih stanja i/ili bolesti. Karakterizirani su otokom na ekstremitetima.

Limfna drenaža aktivira tok limfe kroz limfne puteve koji su zaduženi  za sakupljanje i izbacivanje otpadnih produkata iz tkiva.

Pod normalnim okolnostima limfnim sustavom svakodnevno protječe oko 4 litre tekućine. Limfni sustav igra ključnu ulogu kod imunosnog sustava tijela. Limfna drenaža koristi anatomske i fiziološke spoznaje o sustavu cirkulacije čovjeka.

Stimulira aktivnost limfnih vodova, obnavlja prolazak limfe na kritičnim točkama i ubrzava metabolizam tkiva.

 

 

 

MEZOTERAPIJA BEZ IGLE

Mezoterapija je vrlo efikasna medicinska metoda kojom se liječi celulit. Sami aparat je nasljednik popularne kavitacije te su rezultati dugotrajniji. Postupak je jednostavan, a temelji se na elektroporaciji i elektroosmozi te služi za dostavljanje hranjivih tvari duboko smještenim stanicama, limfnu drenažu te poboljšanje metabolizma i cirkulacije.

Pomoću malih elektro šokova rastapamo najdublji i najtvrdokorniji celulit.

Mezoterapija je potrebna svima koji imaju problema s celulitom, osobito ako ga se ni nakon pravilne (često dijatalne) prehrane i redovnog vježbanja nisu uspjeli riješiti.

Za njih je mezoterapija idealna jer se tretira lokalno područje zahvaćeno celulitom.

 

 

 

 

ULTRAZVUK

Prilikom tretiranja celulita koriste se ultrazvučni valovi frekvencije 3MHz koji prodiru do 2,5 cm ispod kože. Kad prođu kožnu barijeru, zahvaljujući termičkom učinku, pokreću nakupljenu tekućinu i razbijaju masne nakupine.



ANTICELULITNI TRETMANI

TOPLO - HLADNI BODY WRAPPING

Tretman na principu šokiranja celulita toplo-hladnom kombinacijom body wrappinga riješava nakupine masnog tkiva i vode. U tretman je uključena i anticelulitna masaža sa posebnom mješavinom anticelulitnih eteričnih ulja i kreme za smanjivanje obujma tijela, masažu radimo prije ili poslije body wrappinga, pvisno o problemu koji tretiramo.

Tretman traje 50 minuta i može se raditi svaki dan, 3 x tjedno ili kao tretman održavanja.

 

 

 

SLIMMING THERMOACTIVE MOUSSE

Ovaj tretman sadrži proizvode sa Lithothaminium calcareum - sedimentnu crvenu algu koja se sastoji 95% od minerala. Bogata je magnezijem i kalcijem, te na vrlo dobar način koncentrira oligo elemente iz morske vode i Laminariu digitatu - smeđu algu koja je bogata jodom koja stimulira cijeli organizam, te remineralizira i vrlo je cijenjena zbog poticaja mršavljena.

Sastoji se od maske i anticelulitne masaže.

Tretman traje 50 minuta radi se 3 x tjedno ili kao tretman održavanja.

 

 

 

MEDITERAN SLIMMING

Anticelulitni tretman pogodan za mršavljenje i drenažu tijela sa peel off maskom od cocoa i guarane koja također uspostavlja izgubljenu čvrstoću i elastičnost kože te pospješuje smanjivanje obujma tijela i anticelulitne masaže.

U sebi sadrži Theobromu cocou - koja regenerira, štiti od isušivanja i djeluje smirujuće; te Paulliniu cupanu guaranu - sadrži prirodno jak kafein koji stimulira topljenje masti a dijeluje i kao lagani diuretik.

Tretman traje 50 minuta i radi se 3 x tjedno ili kao tretman održavanja.

 

 

 

COFFEE BREAK TRETMAN

Djelovanje ovog tretmana je prije svega drenažno i anticelulitno jer kofein ima sposobnost blokiranja enzima fosfodiesteraze što rezultira pojačanoj lipolitičkoj aktivnosti.

Koriste se prirodne tonifikacijske sposobnosti ekstrakta kave koji u sinergijskom djelovanju algi i enzima imaju drenažno djelovanje te tako oblikuju konture tijela.

Sastoji se od peelinga, maske i anticelulitne masaže sa coffee break proizvodima.

Tretman traje 60 minuta i radi se 3 x tjedno ili kao tretman održavanja.



ANTICELULITNI TRETMANI

TRETMAN SLIMMING AMPULOM I TERMOREGULACIJSKOM KRENŽMOM

Body wrapping koji počinje anticelulitnom masažom sa slimming ampulom i termoregulacijskom kremom, koje ispuštaju hranjive tvari u kožu te se nakon masaže radi body wrapping jer se tako djelovanja tih aktivnih tvari pojačavaju.

Tretman je pogodan za sve vrste i stupnjeve celulita, ima posebno jako drenažno djelovanje, oblikuje konture tijela i hrani kožu te je izrazito blag prema venama i proširenim kapilarama.

Tretman traje 50 minuta i radi se svaki dan, 3 x tjedno ili kao tretman održavanja.

 

 

 

LIPO EASY SLIMMING TRETMAN

Tretman koji se sastoji od kratke masaže, body wrappinga i anticelulitne masaže. Prvo umasiravamo reducirajući serum koji snažno napada najdublje masne stanice i celulit te ih topi i slimming maslac koji snažno drenira nakupljenu vodu te napravimo body wrapping, nakon toga slijedi anticelulitna masaža lifting serumom koji zateže višak kože te podiže i oblikuje konture tijela.

Tretman traje 75 minuta i radi se 3 x tjedno ili kao tretman održavanja.

 

 

 

DETOX TRETMAN TIJELA

Detox tijela bi trebao biti početak svakog kvalitetnog skidanja kilograma ili celulita. Eterična ulja vrlo su djelotvorna tijekom detoksikacijskih kura jer pospješuju detoksikaciju tijela kroz kožu. Mirisne molekule ulja potiču stanice mozga na izlučivanje hormona koji počinju detoksikacijske procese u tkivima i stanicama.

Detoksikacijom izlučujemo sve otpadne tvari i otrove iz organizma koji "začepljuju" naš limfni tok te tako onečišćuju organizam i rade blokadu kod eventualnih pokušaja mršavljenja.

Osim zbog estetskog razloga detox tretman je potreban svima i zbog čiščenja masnoća i kolesterola iz organizma koje nakupljamo tokom života.

Tretman traje 45 minuta, radi se kao kura ili kao početak anticelulitnih tretmana i tretmana mršavljenja.

 

 

 

AMPULE

To su visokokoncentrirani pripravci koji prodiru duboko u kožu i u kombinaciji sa tretmanima rješavaju problem puno bolje i brže nego li sami tretmani. Koriste se kao dodaci nekim tretmanima ili uz anticelulitnu masažu.